THT600L infrardeča kamera

8,284.00

Vse cene so brez DDV.

THT600L je nova profesionalna toplotna kamera, opremljena z IR-senzorjem visoke ločljivosti 384 x 288 pxl in vidnim poljem FOV 9,8 ° x 7,3 ° za pregled majhnih elementov na veliki razdalji, zaradi česar je primerna tako za uporabo v industriji in gradbeništvu, predvsem pa na področju distribucije električne energije.

Opis

Napredna infrardeča kamera z ločljivostjo 384x288pxl in FOV 9,8 ° x 7,3 °

THT600L je nova profesionalna toplotna kamera, opremljena z IR-senzorjem visoke ločljivosti 384 x 288 pxl in vidnim poljem FOV 9,8 ° x 7,3 ° za pregled majhnih elementov na veliki razdalji, zaradi česar je primerna tako za uporabo v industriji in gradbeništvu, predvsem pa na področju distribucije električne energije. Ima funkciji AutoFusion in Picture in Picture, ergonomski trak in vgrajen laserski merilnik razdalje, ki omogoča merjenje razdalje do analiziranega predmeta. Termovizijska kamera je opremljena s sodobnimi ikonami in velikim, svetlim zaslonom na dotik.

Zahvaljujoč povezavi Wi-Fi je mogoče termograme prenesti na mobilno napravo, prek nove in priročne aplikacije HT Pro Camera pa lahko ustvarite poročila PDF in jih hitro delite.

Tehnične specifikacije THT600L

Prenos

Brošura termovizijske kamere

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji