Merilnik prahu in motnosti 4400

4400 je napreden, kompakten monitor AMETEK za motnost in prah. 4400 je najnatančnejši in najbolj zanesljiv monitor, ki je na voljo za meritve prahu in motnosti v izgorevanju, ki ne zahteva samodejnega preverjanja kalibracije. 4400, optimiziran za večprocesne obrate, vam omogoča enostavno delovanje in stroškovne koristi z enostavno namestitvijo, preprostim upravljanjem in nizkimi zahtevami za vzdrževanje.

Opis

Lastnosti

4400 je najnatančnejši in najbolj zanesljiv monitor, ki je na voljo za meritve prahu in motnosti v izgorevanju, ki ne zahteva samodejnega preverjanja kalibracije.

4400 je optimiziran za večprocesne obrate in omogoča enostavno delovanje. Ponuja enostavno namestitev, preprosto upravljanje in nizke zahteve vzdrževanja.

Homogen zeleni LED svetilka, stekleni več-prizemski odsevnik in flood LED svetilka zmanjšujejo občutljivost na spremembe poravnave in temperaturo okolice. Zagotavlja nizek optični in elektronski premik ter daje izjemno natančne in stabilne meritve.

Idealen za izgorevanje, kjer ni potrebno samodejno preverjanje kalibracije, 440 je primeren za proizvodnjo električne energije, industrijske kotle in industrijo celuloze in papirja.

ZAUPANJA VREDNO MERJENJE GORENJA

Model 4400 natančno meri ravni prahu in motnosti pri ključnih procesih zgorevanja, vključno z enotami za proizvodnjo električne energije, industrijskimi kotli, pečmi, pečmi in zbiralniki prahu.

BREZPLAČNO DELOVANJE

Lahek in kompakten model 4400 je zasnovan za enostavno upravljanje, brez gibljivih delov, kar zagotavlja visoko zanesljivost. Struktura menijev je intuitivna in uporablja pozive za besedilo in ikone. Med izvajanjem postopka je mogoče opraviti ročno preverjanje kalibracije.

ŠIROKO OBMOČJE DELOVANJA TEMPERATURE

Primerna za spremljanje prahu in motnosti v širokem spektru zgorevalnih procesov, 4400 deluje od -40 °C do 55 °C (-40 °F do 131 °F). To prinaša izjemno prilagodljivost najrazličnejšim aplikacijam.

4400 je napreden, kompakten monitor AMETEK za motnost in prah.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji