Naročniška kalibracijska programska oprema LOGiCAL

Beamex LOGiCAL je naročniška kalibracijska programska oprema, ki uporablja tehnologijo v oblaku.

Začeti uporabljati LOGiCAL je enostavno in stroški so prilagodljivi glede na vašo uporabo. Začnete lahko z ugodno mesečno naročnino, kljub temu pa imate koristi od digitaliziranega okolja za umerjanje brez papirja. Ker temelji na oblaku, lahko do njega dostopate kjer koli imate internetno povezavo, draga IT-infrastruktura ni potrebna, posodobitve pa so samodejne.

Opis

Lastnosti

Beamex LOGiCAL je naročniška kalibracijska programska oprema, ki uporablja tehnologijo v oblaku.

Začeti uporabljati LOGiCAL je enostavno in stroški so prilagodljivi glede na vašo uporabo. Začnete lahko z ugodno mesečno naročnino, kljub temu pa imate koristi od digitaliziranega okolja za umerjanje brez papirja.

Ker temelji na oblaku, lahko do njega dostopate od kjer koli, če le imate internetno povezavo. Ni potrebe po dragi IT-infrastrukturi, posodobitve pa so samodejne.

LOGiCAL funkcije

LOGiCAL vam pomaga upravljati postopek kalibracije.

Omogoča vam, da dodajate in imate več uporabnikov, da naredite strukturo razdelitev po podjetju in preskusno opremo. LOGiCAL shrani vse vaše rezultate kalibracije.

LOGiCAL ima edinstveno komunikacijsko tehnologijo spletnih storitev, ki vam omogoča povezavo z mobilnimi telefoni ali tabličnimi računalniki, na katerih je nameščena brezplačna aplikacija bMobile za umerjanje Beamex. Za popolnoma brezpapirni postopek kalibracije lahko komunicirate tudi z Beamexovimi kalibratorji za dokumentiranje.

Izvedite kalibracijski certifikat z LOGiCAL

Vsakodnevno umerjanje z LOGiCAL lahko opišemo v petih preprostih korakih:

  • Ko dodate svoje instrumente in preskusno opremo v bazo podatkov LOGiCAL, lahko kalibracijsko podatke prenesete v kalibrator Beamex merilnikih (MC2, MC4, MC6) ali preko tablični računalnik / pametni telefon z brezplačno aplikacijo Beamex bMobile.
  • Vodili vas bodo skozi posamezne korake umerjanja na mobilnih napravah, LOGiCAL pa vam bo na primer pomagal pri izbiri pravilnih točk umerjanja.
  • Takoj ko končate s kalibracijo, lahko rezultate kalibracije znova sinhronizirate z LOGiCAL, da preverite rezultate in / ali ustvarite potrdila (certifikat).

Video:

Brošura

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji