Aplikacija za umerjanje Beamex bMobile

Beamex bMobile je mobilna aplikacija za izvajanje in dokumentiranje kalibracij procesnih instrumentov, pregledov povezanih z vzdrževanjem in kalibracij tehtnic.

Beamex bMobile deluje v povezavi s programoma za umerjanje Beamex LOGiCAL in Beamex CMX. Pošljite delovne naloge iz programske opreme, dokumentirajte svoje delo z bMobile in končno vrnite rezultate nazaj v programsko opremo.

Opis

Lastnosti

Beamex bMobile je mobilna aplikacija za izvajanje in dokumentiranje kalibracij procesnih instrumentov, pregledov, povezanih z vzdrževanjem, in kalibracij tehtnic.

Številna spletna mesta predelovalne industrije še vedno uporabljajo pisalo in papir za dokumentiranje svojih kalibracij in pregledov, zaradi česar je neučinkovit postopek, ki je nagnjen k napakam.

Beamex bMobile deluje v povezavi s programoma za umerjanje Beamex LOGiCAL in Beamex CMX. Pošljite delovne naloge iz programske opreme, dokumentirajte svoje delo z bMobile in končno vrnite rezultate nazaj v programsko opremo.

Kako deluje?

Uporabite programsko opremo za upravljanje umerjanja Beamex CMX in načrtujete vse svoje dejavnosti umerjanja in pregledovanja. Ko je čas za izvajanje nalog kalibracije ali inšpekcijskega nadzora, lahko delovne naloge iz CMX brezžično pošljete na mobilno napravo, v kateri je nameščena aplikacija Beamex bMobile, in odidete v obrat.

Na delovnem mestu vas aplikacija Beamex bMobile po korakih vodi skozi vse dejavnosti. Rezultati so varno shranjeni s sledljivimi informacijami in ko se vrnete v pisarno, lahko rezultate brezžično naložite v programsko opremo CMX. Rezultati se samodejno shranijo v zbirko podatkov, kjer se lahko natisnejo poročila in posodobi razpored.

Umerjanje procesnih instrumentov

  • Za načrtovanje in razpored kalibracij uporabite programsko opremo Beamex CMX.
  • Pošljite delovne naloge v mobilno napravo z aplikacijo bMobile.
  • Uporabite aplikacijo Beamex bMobile za izvedbo in dokumentiranje kalibracij različnih procesnih instrumentov.

Umerjanje tehtnic

  • Uporabite programsko opremo Beamex CMX za načrtovanje in razpored kalibracij tehtnic.
  • S CMX lahko dokumentirate kalibracijo tehtnic ali pa pošljete delovne naloge na mobilno napravo z aplikacijo bMobile in jo uporabite (off-line) za vodenje in dokumentiranje kalibracij tehtnic. CMX in bMobile vključujejo vse različne preizkuse, potrebne za kalibracijo tehtnice, kot so preizkusi ekscentričnosti, ponovljivosti, tehtanja in najmanjše zmogljivosti.

Inšpekcijski pregledi vzdrževanja

  • S programsko opremo Beamex CMX načrtujte in načrtujte preglede vzdrževanja ter za vsaka pregleda pripravite podrobna navodila.
  • Pošljite delovni nalog iz programske opreme CMX na mobilno napravo in lahko nadaljujete z delom, da opravite preglede. Rezultat se dokumentira v mobilni napravi in rezultate lahko naložite v programsko opremo CMX.
  • Tipični inšpekcijski pregledi vključujejo inšpekcijske preglede nevarnih območij, inšpekcijske preglede DSEAR / ATEX, inšpekcijske preglede varnostnih sistemov, obiske zgradb, preglede preventivnega vzdrževanja, inšpekcijske preglede HVAC, preglede blokade itd.

Celovitost podatkov o umerjanju in pregledu

Ko se Beamex bMobile uporablja v povezavi s programsko opremo Beamex CMX in Beamexovo tehnologijo “Mobile Security Plus”, imate brezpapirni sistem, ki zagotavlja celovitost podatkov po najvišjih standardih in zmanjšuje tveganje kršitev ALCOA.

Video:

 

 

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji