Infrardeči termometer UNO

Brezkontaktni obseg infrardečih termometrov, zasnovan za samostojno uporabo. Preprosto ga vklopite in UNO zagotavlja linearni izhod 4-20 mA v svojem temperaturnem območju. UNO zagotavlja natančne meritve brez premikanja tudi za najmanjša ciljna območja. Na voljo so modeli z opcijskim laserskim ciljanjem. Robustna paleta UNO ponuja cenovno ugodno rešitev za merjenje temperature za industrijo stekla, predelave ogljikovodikov, industrijsko predelavo in rudarstvo.

Opis

Lastnosti

Brezkontaktni obseg infrardečih termometrov, zasnovan za samostojno uporabo. Preprosto ga vklopite in UNO zagotavlja linearni izhod 4-20 mA v svojem temperaturnem območju. UNO zagotavlja natančne meritve brez premikanja tudi za najmanjša ciljna območja.

UNO-jeva natančnost merjenja zagotavlja izjemno fleksibilnost in natančno delovanje v napravah OEM, kjer so neprekinjeno delovanje, nadzor kakovosti in spremljanje postopkov izjemno celovitost izdelka, maksimalno delovanje in varno delovanje.

Termometri UNO ne zahtevajo stika s ciljnim predmetom, zato izdelka ali postopka ne morejo motiti, poškodovati ali onesnažiti. To zagotavlja idealno merilno rešitev za izdelke, ki se hitro premikajo. UNO je zelo primeren za izdelke, ki so majhni, krhki ali v ohišjih z nadzorovano atmosfero.

Na voljo v standardni paleti merilnih termometrov skozi optične leče in različicah optičnih vlaken.

Na voljo so modeli z opcijskim laserskim ciljanjem. Robustna paleta UNO ponuja cenovno ugodno rešitev za merjenje temperature za industrijo stekla, predelave ogljikovodikov, industrijsko predelavo in rudarstvo.

PREPROSTA INTEGRACIJA

Z izbiro vgrajenih časovnih funkcij in obsega temperaturnih razponov ter delovnih valovnih pasov se termometri UNO integrirajo v vaš sistem prek industrijskega izhoda 4-20 mA.

NIZKO VZDRŽEVANJE

Široka paleta dodatkov za zaščito in pritrditev zagotavlja popolno mehansko in toplotno zaščito vašega robustnega termometra UNO ter zagotavlja neprekinjeno servisiranje z minimalnim vzdrževanjem – v skoraj vseh procesnih okoljih.

VGRADENA KONDICIJA ZA SIGNAL

Prilagodite meritve z uporabo vršnega izbirnika za merjenje temperature prekinitvenih tarč ali tam, kjer vroči cilj zakrivajo hladnejša območja. funkcija povprečnika zgladi neželene spremembe ali lažna temperaturna nihanja v procesu.

Robustna, cenovno ugodna ponudba UNO AMETEK Land je zasnovan tako, da ustreza vsem zahtevam proizvajalca opreme.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji