Baterijska tlačilka ePG

Beamex predstavlja električni generator tlaka Beamex ePG – edinstven pristop pri izvajanju tlačnih kalibraciji na terenu.

Prenosni baterijski generator tlaka  Prenosni generator tlaka Beamex ePG za industrijske aplikacije za kalibracijo tlaka v razponu od -0,85 bara do 20 barov. Zagotavlja enostaven in hiter način ustvarjanja tlaka in vakuuma.

Glavne značilnosti Ustvarjanje tlaka in vakuuma z napravo ePG je preprosto, hitro in enostavno. S pritiskom na gumb za grobo ali fino nastavitev ustvarite zahtevan tlak ali vakuum.

Prilagodljivost – uporabite s katerim koli kalibratorjem Baterijska tlačilka ePG se lahko uporablja s katerim koli kalibratorjem tlaka, zato lahko uporabite svoj obstoječi kalibrator in nadomestite obstoječo ročno tlačilko z Beamex ePG in poenostavite uporabo.

Opis

Lastnosti

Beamex predstavlja električni generator tlaka Beamex ePG – edinstven pristop pri izvajanju tlačnih kalibraciji na terenu.

Prenosni baterijski generator tlaka  

Prenosni generator tlaka Beamex ePG za industrijske aplikacije za kalibracijo tlaka v razponu od -0,85 bara do 20 barov. Zagotavlja enostaven in hiter način ustvarjanja tlaka in vakuuma.

Glavne značilnosti

Ustvarjanje tlaka in vakuuma z napravo ePG je preprosto, hitro in enostavno. S pritiskom na gumb za grobo ali fino nastavitev ustvarite zahtevan tlak ali vakuum.

Prilagodljivost – uporabite s katerim koli kalibratorjem

Baterijska tlačilka ePG se lahko uporablja s katerim koli kalibratorjem tlaka, zato lahko uporabite svoj obstoječi kalibrator in nadomestite obstoječo ročno tlačilko z Beamex ePG in poenostavite uporabo.

Zmogljiva baterija

Baterijska tlačilka ePG ima zmogljivo baterijo za polnjenje, ki jo lahko zamenjate kjerkoli. Baterija ima funkcijo preverjanja stanja, zagotavlja dolg čas delovanja in jo lahko hitro polnite v ali izven generatorja tlaka.

Uporaba na terenu

Baterijska tlačilka ePG je narejena za uporabo na terenu in je odporena na vodo in prah. Enostavna oblika omogoča upravljanje z eno roko. Naramnica vam omogoča enostavno prenašanje.

Avtomatiziracija

Uporaba ePG skupaj z družino kalibratorjev Beamex MC6, tvori popoln avtomatski dokumentacijski sistem za kalibracijo tlaka, ki zagotavlja ponovljivost kalibracije, preprečuje napake pri ročnem umerjanju in prihrani čas.

Glavne značilnosti

  • Enostavna uporaba
  • Dolgotrajna baterija
  • Robustno ohišje
  • Komunicija s kalibratorjem MC6
  • Vakuum in tlak v eni črpalki

Beamex-ov baterijska tlačilka ePG je edinstven na trgu saj je ločena od kalibratorja:.

Prednosti ločene baterijske tlačilke v primerjavi s generatorjem tlaka, vgrajeno v kalibrator:

– ePG se lahko uporablja s katerim koli kalibratorjem, ki ga ima stranka.

– Ni potrebe po nakupu novega kalibratorja.

– Stranka ima lahko standardiziran kalibrator.

– Kalibrator lahko uporabite, čeprav črpalko pošljete na servis

– Generiranje tlaka ne porabi baterije kalibratorja

– ePG ima dolg čas delovanja baterije

Video:

Brošura ePG

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji