System 4 Pirometri

System 4 je celotna družina AMETEK Land prožnih brezkontaktnih rešitev za merjenje temperature z bogato izbiro možnosti.

Izjemno natančen in ponuja hitre odzivne hitrosti System 4 je zasnovan za nenehno spremljanje kakovosti in procesov. Omogoča enostavno uporabo za nadzor v industriji stekla, jekla in predelave. Mejna obdelava signala zagotavlja inteligentne in stabilne meritve temperaturnega procesa.

Opis

Lastnosti

System 4 združuje vodilno svetovno paleto AMETEK Land visoko natančnih infrardečih in optičnih termometrov z signalnimi procesorji Landmark. Zagotavlja popolno zmogljivost sistema za merjenje temperature.

Rešitev, prilagojena vaši aplikaciji, System 4 prinaša številne prednosti glede varnosti, stroškov in kakovosti izdelkov.

S svojo kombinacijo fokusirane optike, ki ne zahteva odstranitve termometra z zaščitnega plašča in skozi merilno steklo objektiva, je zagotovljena jasna potrditev cilja. Izbirne leče od blizu omogočajo System 4, da zagotavlja natančne meritve brez premikov za tarče, od velikosti 0,45 mm (0,02 in) naprej.

Mejna obdelava signala zagotavlja inteligentne in stabilne meritve temperature procesa. Izjemno natančen in ponuja hitre odzivne hitrosti, System 4 je zasnovan za nenehno spremljanje kakovosti in procesov. Omogoča enostavno uporabo za nadzor v industriji stekla, jekla in predelave.

IZJEMNE MERITVE

Pirometri System 4 so robustni, natančni in zanesljivi, z uporabo merilnega leče do približno 90 mm (3,5 inča) ali fleksibilne optične optike za običajno nedostopna območja – kar zagotavlja neprekinjeno merjenje temperature izdelka, ne glede na pogoje postopka.

OBLIKOVANO ZA TEŽKA OKOLJA

Vsestranski sistem System 4, primeren za aplikacije v območju od 0 °C (50 °F) do 2600 °C (4700 °F). Ponuja natančne in zanesljive možnosti za obdelavo procesov v težkih pogojih, vključno z visokimi temperaturami in visokofrekvenčnimi okolji.

System 4 je celotna družina AMETEK Land prožnih brezkontaktnih rešitev za merjenje temperature z bogato izbiro možnosti.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji