Dvokanalni reflektometer TRD2000

Kompaktni dvokanalni reflektometri, zasnovani za iskanje napak na parnih kovinskih kablih v različnih aplikacijah.

Opis

Lastnosti

Naprave TDR2000/3 so enostavno prenosni, kompaktni dvokanalni reflektomer z visoko ločljivostjo in velikim barvnim zaslonom. Zasnovani so za iskanje napak na parnih kovinskih kablih v različnih aplikacijah, od ulične razsvetljave, preko telekomunikacijskih kablov do kabelske televizije.

Glede na izbrano hitrost širjenja in vrsto kabla, reflektometer TDR2000/3 doseže ločljivost 0,1 m in največji domet 20 km. Obstaja pet vrednosti izhodne impedance (25, 50, 75, 100 in 152 Ω). Funkcija samodejnega ujemanja impedance in možnost nastavitve faktorja skrajšanja od 0,2 do 0,99, ki zadosti potrebo merjenja vsakega kabla.

Ta naprava je na voljo z litij-ionskimi polnilnimi baterijami in je na voljo v dveh konfiguracijah.

TDR2000/3 – reflektometer z visoko ločljivostjo z barvnim zaslonom z osvetlitvijo, ki ga napajajo litij-ionske polnilne baterije, z dvema merilnima žicama z miniaturnimi sponkami.

TDR2000/3P – reflektometer z visoko ločljivostjo z barvnim zaslonom z osvetlitvijo, ki ga napajajo litij-ionske polnilne baterije z 2 zaščitenima testnima vodnikoma.

TDR2010 – ima enako bogato funkcionalno opremo kot model TDR2000/3, poleg tega ponuja možnost označevanja shranjenih meritev in večje število barv na zaslonu

  • Vsestranski dvokanalni reflektometer z dvojnim zaslonom
  • Samodejno prilagajanje, ki omogoča takojšnjo uporabo
  • Ultra kratek impulz, ki omogoča identifikacijo bližnjih napak
  • Inteligentno odkrivanje morebitnih napak
  • Označevanje shranjenih merilnih zapisov (TDR2010)
  • Zaščita IP54, ki zagotavlja sposobnost delovanja v težkih pogojih

Tehnične specifikacije - TRD2000

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji