Prenosni analizator XL422

XL422 je Data Logger, ki lahko meri in beleži vrednost dejanskega povprečnega kvadrata ( TRMS ) izmeničnega toka do 2500A v trifaznih trižičnih električnih sistemih za različne aplikacije (ocena tokov obremenitve, nazivne moči transformatorjev itd. ).

Kategorija:

Opis

Lastnosti

XL422 je Data Logger, ki lahko meri in beleži vrednost dejanskega povprečnega kvadrata ( TRMS ) izmeničnega toka do 2500 A v trifaznih trižičnih električnih sistemih za različne aplikacije (ocena tokov obremenitve, nazivne moči transformatorjev itd. ).

Naprava ima udobno strukturo z integriranimi fleksibilnimi vpenjalnimi čeljustmi, ki omogočajo obdajanje tudi velikih ali velikih palic. Zahvaljujoč naprednemu algoritmu upravljanja pomnilnika je mogoče sistem nadzirati tudi dlje časa. Naprava začne s snemanjem z obdobjem vzorčenja, ki ga lahko izberemo s programsko opremo  med 1, 6, 30 in 60 sekundami, in ko je pomnilnik skoraj poln, se predhodno posnete vrednosti »ponovno vzorčijo« glede na naknadno vrednost obdobja vzorčenja, s tem osvobodite del spomina; naprava nato  zapiše nove vrednosti z uporabo novega merilnega intervala. Na ta način je mogoče posneti napravo do  približno 90 dni . Vsak posnetek se shrani v notranji pomnilnik in je lahko prenesete in prikažete na PC-ju vedno z namensko programsko opremo. Data Logger XL422 ima tudi poseben lepilni trak, ki omogoča namestitev na katero koli mesto v napravi, kjer je potrebno merjenje. Zaradi visoke zaščite (IP65) je ta naprava popolnoma zanesljiva tudi v ekstremnih delovnih pogojih.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji