MTC-650 A Ladijski temperaturni kalibrator

Enostavno branje in upravljanje temperaturnega ladijskega kalibratorja Jofra Ametek MTC-650 A. Hiter dostop do najpogosteje uporabljenih funkcij, kot so Set, Preset, Switch test in Auto step.

Opis

Lastnosti

Enostavno branje in upravljanje temperaturnega kalibratorja Jofra Ametek MTC-650 A. Hiter dostop do najpogosteje uporabljenih funkcij, kot so Set, Preset, Switch test in Auto step. Informativni  barvni zaslon, enostaven za branje ponuja popoln pregled kalibracijske postopka. Polja za urejanje so označena s svetlo modro barvo. Upravljanje je hitro in enostavno s puščičnimi tipkami in tipko enter.

Hitra kalibracija

MTC-650 A vsebuje inovativen profil grelnega bloka, ki se segreje do 650 °C v samo 18 minutah. Poseben ogrevalni profil zmanjša volumen, vendar pa še vedno sprejeme cev z zunanjim premerom 26 mm. Instrument ponuja  popoln kompromis med temperaturno stabilnostjo, homogenostjo ter hitrim segrevanjem in hlajenjem.

Do 3 -letni interval za kalibriranje

Povečajte natančnost z enoletnim priporočenim intervalom kalibriranja ali pa znižajte stroške lastništva s podaljšanjem intervala na tri leta! Zmanjšajte stroške, povezane s ponovnim kalibriranjem in upravljanjem sredstev za 66%.

Tehnične specifikacije MTC-650 A

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji