PTC 125 Profesionalni temperaturni kalibrator

Profesionalni temperaturni kalibrator Jofra Ametek PTC 125 je vsestranski temperaturni kalibrator s širokim temperaturnim območjem, zaradi česar je še posebej primeren za uporabo v zdravstveni, medicinski, farmacevtski, biotehnološki in živilski industriji.

Opis

Lastnosti

Profesionalni temperaturni kalibrator Jofra Ametek PTC 125 je vsestranski temperaturni kalibrator s širokim temperaturnim območjem, zaradi česar je še posebej idealen za uporabo v zdravstveni, medicinski, farmacevtski, biotehnološki in živilski industriji.

PTC 125 je najnovejši član znane družine JOFRA PTC. Družina PTC lahko zadovolji vse vrste industrijskih temperaturnih kalibracij v temperaturnem območju od -90 do 660 °C.

Prednosti in modeli

PTC 125 ponuja številne prednosti:

  • Pomembno za številne aplikacije s širokim temperaturnim razponom saj se lahko PTC-125 uporablja v številnih aplikacijah, kjer je potrebna visoka toplota ali nizko hlajenje.
  • Uporabniku prijazen in enostaven za uporabo, PTC-125 je opremljen z velikim informativnim, lahko berljivim barvnim zaslonom.
  • PTC 125 je oblikovan za enostavno prenašanje je mehansko stabilen PTC-125 s svojo visokotehnološko zasnovo zagotavlja vzdržljivost in trajno kakovost.

Tehnične specifikacije PTC 125

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji