PIROMETRI

Brezkontaktni termometri s fiksnimi točkami /Pirometri

Brezkontaktni termometri s fiksno točko /Pirometri Naša široka paleta infrardečih termometrov ponuja merjenje in nadzor temperature v realnem času. Inovativne, prilagodljive rešitve, prilagodljive za različne procese in specializirane aplikacije.

 

Fiksni termovizijski in linijski optični skenerji

Fiksni termovizijski in linijski optični skenerji Naši termovizijski linijski skenerji zagotavljajo visokoresolucijske toplotno obdelane slike, ki se uporabljajo v industriji. Podprti z napredno programsko podporo pridobimo informacije, ki jih potrebujete za varno in učinkovito delovanje procesa

 

Prenosni brezkontaktni termometri

Prenosni brezkontaktni termometri Naši visokokakovostni ročni termometri Cyclops L zagotavljajo točkovne meritve temperature z neverjetno natančnostjo in zanesljivostjo. Sprožilec za enostavno uporabo, z natančnim prikazom podatkov na merilniku.

 

Kalibracijski viri

Kalibracijski viri Široka paleta virov za kalibracijo črnih teles omogoča visoko natančno kalibracijo termometrov za sevanje v pogojih na terenu in v laboratoriju. Zasnovan za nemoteno delo z našimi instrumenti, primarnimi in referenčnimi viri, ki so na voljo.

 

Monitoring učinkovitosti izgorevanja

Nadzorniki učinkovitosti zgorevanja Natančno spremljanje točke rosišča kisika, ogljikovega monoksida in žveplove kisline lahko pomaga izboljšati učinkovitost izgorevanja, zmanjša porabo energije, zmanjša emisije in prepreči korozijo. Za te aplikacije ponujamo natančne meritve.

 

Prenosni analizatorji plina

Prenosni analizatorji plina Lancom 4 AMETEK Land vam omogoča, da opravite vrhunsko in enostavno analizo plina na terenu. Merilnik omogoča analizo do 9-ih različnih plinov.

 

Termične raziskave

Termične raziskave Preberite več o paleti termičnih raziskav AMETEK Land, ki vam omogočajo vpogled v termične procese.

 

Merilniki motnosti in prahu

Merilniki motnosti in prahu Na voljo je najnaprednejša paleta monitorjev motnosti, prahu in delcev, ki uporabljajo patentirano tehnologijo za doseganje zelo natančnih rezultatov. Brez gibljivih delov združujejo visoko zanesljivost in nizko vzdrževanje.

 

Detektorji ogljikovega monoksida

Detektorji ogljikovega monoksida Naši visoko občutljivi detektorji CO, ki zagotavljajo zgodnje opozorilo na zgorevanje v predelih in skladiščih, nadzirajo celoten postopek. To daje najboljše možnosti za zgodnje odkrivanje in omogoča hitro ukrepanje za preprečevanje požara.

 

Pregled človeške telesne temperature

Pregled človeške telesne temperature Zaščitite ljudi pred morebitnimi prenašalci koronavirusa in tistimi z drugimi nalezljivimi boleznimi - sistemi VIRALERT pomeri obiskovalce ob vhodu , če imajo povišano telesno temperaturo.

 

Programska oprema

Programska oprema Naši vodilni svetovni izdelki so v celoti podprti z najnovejšo programsko tehnologijo. Standardni paketi in posebni paketi zagotavljajo najvišjo zmogljivost in funkcionalnost podprtim panogam in aplikacijam.

 

Specifična uporaba v industriji

Specifična uporaba v industriji Načrtujemo sisteme posebej za reševanje kritičnih problemov merjenja temperature v določenih industrijskih aplikacijah. Te specializirane rešitve zagotavljajo optimizirano delovanje v zahtevnih industrijskih procesih.

 

Termokamere v Ex coni

Termokamere v Ex coni Eksplozivno ozračje na delovnem mestu lahko povzročijo vnetljivi plini, meglice ali hlapi in vnetljiv prah. Eksplozije lahko povzročijo izgubo življenj, hude telesne poškodbe in znatno škodo… preberi več

 

Garancija izdelka

Garancija izdelka Zaradi visoko natančne izdelave, ki je vključena v vsak izdelek, ki ga ponuja AMETEK Land, ponujamo popolno garancijo za vse prodane izdelke. Ta garancija krije napake pri oblikovanju ali izdelavi izdelka.