Termovizijska kamera MWIR-B-640

MWIR-B-640 uporablja preizkušeno termovizijsko tehnologijo za natančno in neprekinjeno profiliranje temperature peči. To zagotavlja natančnost podatkov z avtomatizacijo in zmanjšanim tveganjem za osebje, saj zmanjšuje potrebo po tem, da mora biti operater v nevarni bližini peči oz. kotla.

Opis

Lastnosti

Umazana goriva in atmosfere peči, specilizirane za posamezne namene, zahtevajo toplotno slikovno rešitev z naprednim spektralnim filtriranjem in visoko toplotno in prostorsko ločljivostjo, da se zagotovijo jasne žive slike peči in kotla.

MWIR-B-640 omogoča neprekinjen in jasen pogled, skozi močan dim in vročo atmosfero peči, kar pri sistemih z vizualnimi pečmi ni mogoče. Zelo natančni radiometrični podatki o merjenju temperature se zajemajo, shranjujejo in trendirajo v celotni življenjski dobi peči/kotla.

Napredna programska oprema za termično slikanje in obdelavo podatkov IMAGEPro podpira dolgoročno trendiranje podatkov. Omogoča zgodnje odkrivanje puščanja in temperaturnih sprememb ter optimizacijo procesa. Operaterji imajo jasen pogled na kritična območja peči oz. kotla z več kot 300.000 natančnimi točkovnimi temperaturami. meritve se izvajajo v območju 300-1200 °C (572-2192 °F) in 500-1800 °C (932-3272 °F). Z napredno digitalno komunikacijo preko programske opreme IMAGEPro lahko spremljamo delovanje peči in prepoznamo vroče in mrzle prostore. Morebitno neenakomerno ogrevanje si lahko vizualno predstavimo s popravki v realnem času.

Slika visoke ločljivosti v kombinaciji s širokokotnim vidnim poljem (90 °) omogoča sočasno slikanje in merjenje več področij. S širokokotnim pogledom v peč si lahko podatke o sliki v realnem času ogledate iz varnosti nadzorne sobe.

MWIR-B-640 uporablja preizkušeno termovizijsko tehnologijo za natančno in neprekinjeno profiliranje temperature peči. To zagotavlja natančnost podatkov z avtomatizacijo in zmanjšano tveganjem za osebje, da se nahaj v nevarni bližini peči oz. kotla.

Z majhno odprtino v steni lahko MWIR-B-640 natančno profilira temperaturo celotne peči, ne da bi vplival na atmosfero peči, temperaturo zaloge ali porabo energije.

MWIR-B-640 je idealen za uporabo v HPI-jevih reformatorskih pečeh, ogrevalnih pečeh, kotlih na biomaso, kotlih na premog, cementu (peči v pečeh), pečeh za toplotno obdelavo in žarjenje.

NAPREDNO SPEKTRALNO FILTRIRANJE

Omogoča jasen pogled skozi prašno ali zadimljeno in vročo atmosfero peči, ki deluje v srednjem infrardečem območju.

TOČNOST MERJENJA VISOKE TEMPERATURE

Omogoča optimalno krmiljenje peči in kotla s pomočjo izboljšanega termičnega slikanja peči.

PROGRAMSKA OPREMA ZA NAPREDNO OBDELAVO SLIK

Nadzirajte, analizirajte in zajemajte podatke s termovizijske kamere z IMAGEViewer in IMAGEPro.

TERMINSKI PODATKI V REALNEM ČASU Z VISOKO RESOLUCIJO, VIZUALNO PODOBO Z NIZKIM ŠUMOM

To omogoča resnično optimizacijo peči v realnem času in priložnost za izboljšanje energetske učinkovitosti brez poslabšanja življenjske dobe peči oz. kotla.

VARNO 24-urno, 7-dnevno spremljanje

Zagotavlja točne in zanesljive podatke z varnega oddaljenega položaja brez tveganja za operaterje.

SISTEM AUTO RETRACT

Zasnovan za samodejni umik in zaščito toplotne kamere pred poškodbami zaradi pregrevanja v primeru izgube pretoka vode, zračnega tlaka, oskrbe z električno energijo ali alarma za visoko temperaturo konice borescope.

MWIR-B-640 je neprecenljivo orodje za podaljšanje življenjske dobe peči in kotla, optimizacijo pretoka proizvodnje, zmanjšanje porabe energije in izboljšanje temperature zalog.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji