Termometri Landcal

Obsežna paleta šestih kalibracijskih enot omogoča enako visoko natančnost kot naši napredni izdelki za spremljanje temperature, kalibrirate lahko sevalne termometre v temperaturnem območju od -10 °C do 1600 °C (15 °F do 2900 °F). Pokrite so vse zahteve za umerjanje, pri čemer so na voljo različice temperatur z nizkim, srednjim in visokim razponom v namizni, prenosni in prenosni različici. Paleta AMETEK Land’s Landcal je na voljo v šestih različnih modelih – poiščite model, ki ustreza vašemu termometru.

Opis

Lastnosti

Obsežna paleta šestih kalibracijskih enot omogoča enako visoko natančnost kot naši napredni izdelki za spremljanje temperature, kalibrirate lahko sevalne termometre v temperaturnem območju od -10 °C do 1600  C (15 °F do 2900 °F).

Ker so enote Landcal črnih teles popolni jemalci in oddajalci, so kalibracije narejene z izjemno visoko stopnjo stabilnosti; vse kalibracije so sledljive nacionalnim standardom, kar zagotavlja zanesljivost vaših meritev.

Pokrite so vse zahteve za umerjanje, pri čemer so na voljo različice temperatur z nizkim, srednjim in visokim razponom v namizni, prenosni in prenosni različici.

DVE POTI DO NACIONALNIH STANDARDOV

Landcal primarne enote uporabljajo certificirano sondo, nameščeno v sevalni votlini, da bi dosegli sledljivost do nacionalnih standardov. Referenčni viri lahko dosežejo sledljivost v primerjavi s certificiranim termometrom ali z nakupom vira s certifikatom o umerjanju.

ŠIROKO TEMPERATURNO OBMOČJE

Modeli v območju Landcal pokrivajo temperaturno območje od deset stopinj Celzija pod ničlo (-10 °C ali 15 °F) do zelo visokih temperatur (1600 °C ali 2900 °F), kar zagotavlja primerno ujemanje z termometrom.

ŠEST MODELOV, KI LAHKO USTREZAJO VAŠIM POTREBAM

Vsi termometri za sevanje AMETEK Land so zajeti v območju Landcal. Ne glede na vašo tehnologijo merjenja temperature obstaja sistem za umerjanje, ki ustreza vašemu sistemu, na voljo pa so prenosne, prenosne in nameščene različice.

Paleta AMETEK Land’s Landcal je na voljo v šestih različnih modelih – poiščite model, ki ustreza vašemu termometru.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji