Serija Squirrel 450/850 Dataloger

Serija Squirrel 450/850 je stroškovno učinkovit prenosni zapisovalnik podatkov z največ 4 ali 8 vhodi. Skupaj s svojim večjo različico, zapisovalnikom podatkov serije Squirrel 1000, je opremljen z impresivnimi specifikacijami, dolgo življenjsko dobo baterije in triletno garancijo. Modela 451 in 851 imata 4 ali 8 univerzalnih vhodov, ki jih je mogoče konfigurirati za napetost, tok in temperaturo tako za senzorje termočlenov kot za termistorje (temperaturni senzor). Poleg tega je za posebne aplikacije na voljo serijski vmesnik, vključno z vremenskimi senzorji Vaisala WMT52 in WXT520.

Kategorija:

Opis

Lastnosti

Serija Squirrel 450/850 je stroškovno učinkovit prenosni zapisovalnik podatkov z največ 4 ali 8 vhodi. Skupaj s svojim večjo različico, zapisovalnikom podatkov
serije Squirrel 1000, je opremljen z impresivnimi specifikacijami, dolgo življenjsko dobo baterije in triletno garancijo. Modela 451 in 851 imata 4 ali 8 univerzalnih vhodov, ki jih je mogoče konfigurirati za napetost, tok in temperaturo tako za senzorje termočlenov kot za termistorje (temperaturni senzor). Poleg tega je za posebne aplikacije na voljo serijski vmesnik, vključno z vremenskimi senzorji Vaisala WMT52 in WXT520.

Skupne lastnosti
Vsi modeli imajo nadzorne plošče (razen 401) in dvovrstični 32-mestni LCD prikazovalnik za nastavitev, spremljanje in branje zabeleženih dogodkov v dnevniku. Ločljivost je 12 bitna s standardnimi termistorji, termočleni in enosmernimi napetostnimi ali tokovnimi vhodi. Za napajanje zunanjih senzorjev sta na voljo dva izhoda moči senzorja – na primer sonde za vlago.

Območje EU
Poleg tega je standardni obseg “EU”, ki omogoča zapisovalniku, da neodvisno skalira vsak vhod v uporabniško določeno inženirsko enoto, npr. vlažnost je lahko prikazana kot 0 do 100% relativne vlažnosti, kar omogoča hitro in nedvoumno razumevanje odčitkov na zaslonu.

Notranji pomnilnik
Zapisovalnik je serijsko opremljen z 250K pomnilnika, podkrepljen z litijevo baterijo, za shranjevanje podatkov pa je na voljo vsaj 250.000 lokacij. Upoštevajte, da se to nanaša na shranjevanje podatkov in ne na byte, saj se za vsako branje uporabljata 2 byte-a običajnega pomnilnika. Večji pomnilnik lahko kot možnost namesti pristojni inženir.

Senzorji serijo Squirrel 450
Vgrajeni so senzorji, ki zagotavljajo industrijski standardni izhod 4-20 mA, kar omogoča beleženje številnih parametrov, na primer meteoroloških senzorjev
(anemometer, padavine, barometarski tlak).

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji