RTC-168 Referenčni temperaturni kalibrator

Z odlično stabilnostjo ±0,01°C je RTC-168 idealen kalibrator za visoke zahteve v farmacevtski in živilski industriji, zasnovan za umerjanje zahtevnih senzorjev. Temperaturni kalibrator RTC-168 se lahko uporablja kot suhi kablibrator ali kot tekočinski kalibrator. Pri tekočinskem kalibratorju za homogenost tekočine v posodi skrbi magnetno mešalo. Ima temperaturni razpon od -30 °C do 165 °C. Natančnost merjenja temperature z notranjo sondo je ±0,18°C v suhem načinu in do ±0,14°C v tekočinskem načinu delovanja. Z uporabo povezanega zunanjega referenčnega senzorja se te natančnosti izboljšajo na ±0,09°C oziroma ±0,06°C.

Opis

Lastnosti

Temperaturni kalibrator RTC-168 se lahko uporablja kot suhi kablibrator ali kot tekočinski kalibrator. Pri tekočinskem kalibratorju za homogenost tekočine v posodi skrbi magnetno mešalo. Ima temperaturni razpon od -30 °C do 165 °C. Natančnost merjenja temperature z notranjo sondo je ±0,18°C v suhem načinu in do ±0,14°C v tekočinskem načinu delovanja. Z uporabo povezanega zunanjega referenčnega senzorja se te natančnosti izboljšajo na ±0,09°C oziroma ±0,06°C. Z odlično stabilnostjo ±0,01°C je RTC-168 idealen kalibrator za visoke zahteve v farmacevtski in živilski industriji, zasnovan za umerjanje zahtevnih senzorjev.

Edinstvena novost na tržišču pri sistemu pretoka zraka, katerega način je ravno obraten, kot pa pri ostalih kalibratojih. Novi način temelji na tem, da vroč zrak potisne ven iz spodnjega namesto zgornjega dela kalibratorja. Ta inovacija ščiti same senzorje pred pregrevanjem ter zagotavlja dodatno varnost za uporabnika.

Nekatere ključne funkcije vključujejo:

  • Nov, preoblikovan dizajn vložka in hitrejše magnetno mešalo omogočata, da je temperatura v sistemu homogena. Zaradi tega lahko kalibriramo krajše temperaturne sonde.
  • RTC-168 omogoča senzorjem različnih oblik in velikosti, enostavno natančno ter hitro kalibracijo.
  • Odstranljiva posodo za tekočino omogoča lažje, hitrejše in čistejše preklapljanje iz tekočinskega na suho kalibriranje.
  • Sistem DLC – Dynamic Load Compensation – še poveča nadzor kalibriranja in omogoča večjo homogenost temperature v kalibratorju, predvsem pri velikih senzorjih ali več senzorjih hkrati.

Tehnične specifikacije RTC-168

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji