Prenosni brezkontaktni pirometer Cyclops L

Lastnosti

Prenosni brezkontaktni pirometer Cyclops L so enostavni za uporabo in zagotavljajo natančne meritve temperature. Preprosto izvajajte meritve na več lokacijah in preverite odčitke spletnega pirometra. Na voljo je več modelov za posebne procesne izzive uporabe tekočih kovin, visokih temperatur, srednje temperature in peči, Cyclops L zagotavlja zelo natančne meritve temperature za industrijo stekla, predelavo ogljikovodikov, industrijsko predelavo in jeklo.

Prenosna družina Cyclops L podjetja AMETEK Land je na voljo v številnih modelih.

Video:

Opis

Lastnosti

Prenosni brezkontaktni pirometer Cyclops L so enostavni za uporabo in zagotavljajo natančne meritve temperature. Preprosto izvajajte meritve na več lokacijah in preverite odčitke spletnega pirometra. Vzdržljiva, a lahka konstrukcija pomeni, da jo lahko obratujete ure in ure brez utrujenosti.

Zasnovan za uporabo z eno roko, usmerjevalnik Cyclops L z visoko ločljivostjo in ergonomsko zasnovo za enoročno uporabo vam olajšata varno in natančno odčitavanje temperature v škodljivih okoljih, kjer boste imeli rezervno roko, da se boste obdržali.

Na voljo so štirje s sprožilcem krmiljeni načini beleženja podatkov, Cyclops L interno shrani do 9.999 odčitkov. Kasneje lahko posnete podatke prek Bluetootha ali USB prenesete v osebni računalnik z brezplačno programsko opremo Cyclops Logger za ogled in analizo odčitkov temperature.

Na voljo je več modelov za posebne procesne izzive uporabe tekočih kovin, visokih temperatur, srednje temperature in peči, Cyclops L zagotavlja zelo natančne meritve temperature za industrijo stekla, predelavo ogljikovodikov, industrijsko predelavo in jeklo.

VISOKO PRENOSLJIVA TOČNOST

Cyclops L deluje dlje časa, pri čemer ima vgrajeno shranjevanje podatkov, kar omogoča snemanje do 9.999 merilnih točk znotraj termometra. Robusten instrumentni plašč ščiti Cyclops L pred slabimi pogoji.

LAHKO DELOVANJE

Serija Cyclops L je enostavna za uporabo – Visokokakovostno opazovanje skozi objektiv (TTL) pomeni, da preprosto pogledate skozi okular in usmerite lečo na želeno tarčo. Majhna mreža v pogledu natančno določa območje, ki se meri. Nato preprosto pritisnite na sprožilec. Preklapljanje med štirimi načini za beleženje podatkov. Odčitki temperature so prikazani znotraj okularja in hkrati na drugi prikazovalni plošči na strani instrumenta. To kolegu, ki stoji poleg vas, omogoča tudi ogled odčitkov. Brezžični prenos podatkov Bluetooth še izboljša delovanje Cyclops.

ENOTNO UPRAVLJANJE POTI

Idealno za redno spremljanje lokacij z več merilnimi mesti in preverjanje odčitkov trajno nameščenih pirometrov. Brezplačna programska oprema Cyclops Logger ponuja nastavljive merilne poti za vaš postopek, ki jih je mogoče nadgraditi na vaš termometer. Vnaprej konfigurirane nastavitve vključujejo emisivnost in korekcijo oken za vsako mesto merjenja.

Prenosna družina Cyclops L podjetja AMETEK Land je na voljo v številnih modelih.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji