Naprava za diagnostiko kablov HVA45 in HVA45TD

HVA45 in HVA45TD sta kompaktna, prenosna, VLF testna inštrumenta, ki določata stanje srednje napetostnih kablov. Naprava HVA45TD ima vgrajeno diagnostiko tan δ in funkcijo korekcije uhajanja toka TD (varovalni terminal), v primerjavi z napravo HVA45, ki jo je mogoče razširiti z diagnostično enoto TD. Napravi izvajata VLF in DC testiranje, ter testiranje izolacije kabla z iskanjem mesta napake.

Opis

Lastnosti

HVA45 in HVA45TD sta kompaktna, prenosna, VLF testna inštrumenta, ki določata stanje srednje napetostnih kablov.

Naprava HVA45TD ima vgrajeno diagnostiko tan δ in funkcijo korekcije uhajanja toka TD (varovalni terminal), v primerjavi z napravo HVA45, ki jo je mogoče razširiti z diagnostično enoto TD. Napravi izvajata VLF in DC testiranje, ter testiranje izolacije kabla z iskanjem mesta napake.

Zmogljivost: Izjemne lastnosti glede na velikost in težo v primerjavi z izhodno obremenitvijo.

Delovanje: čas delovanja testnih sklopov ni toplotno omejeno, lahko delujejo neprekinjeno.

Varnost: Testni kompleti imajo dve neodvisni ozemljitveni napravi (elektronsko in mehansko praznjenje) in integriran 12 kV prehodni zaščitni sistem (pri 50 Hz) za zaščito tako operaterja kot naprave.

Terenska uporaba: Zaradi vodotesnega in zelo robustnega ohišja z zaščitnim razredom IP67 (z zaprtim pokrovom) ni potrebe po dodatnih transportnih zaščitah.

Povezljivost: Na lokaciji ni potreben zunanji računalnik. Vse rezultate lahko pozneje prenesete prek USB ali Bluetooth za nadaljnje preiskave in enostavno poročanje prek programskega orodja.

Servis in vzdrževanje: Enostavno in rutinsko vzdrževanje. Zaradi suhega transformatorja, ki nima olja ali obločnih stikov, naprava skorajda ne potrebuje vzdrževanja.

MWT: HVA45TD ponuja tudi Monitored Withstand Test, kombinacijo testiranja odpornosti in diagnostike tan δ v skladu z navodili IEEE 400.2-2013.

Karakteristike:

  • Izhodna napetost max. 45 kVvrh, 32,3 kVefektivna vrednost
  • +4 kV Možnost max. 49 kVvrh, 34,6 kVefektivna vrednost
  • Izhodna obremenitev 0,9 μF pri 0,1 Hz pri 32,3 kVefektivna vrednost
  • Teža 39 kg
  • varna komunikacija prek Bluetooth
  • velik barvni zaslon (4,3″)

Tehnične specifikacije HVA45 & HVA45TD

Prenos

Tehnične specifikacije HVA45TD

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji