Merilnik za analizo dimnih plinov Lancom 4

Lancom 4 je celovita analitična rešitev AMETEK Land za prenosne analize dimnih plinov.

Lancom 4 ponuja rešitev za prenosno analizo dimnih plinov, integrirano v kompaktno baterijsko enoto, ki lahko istočasno meri do osem plinov z devetimi ločenimi senzorji. Lancom 4 je enostaven za servisiranje in vzdrževanje je idealna izbira za industrijo, ki uporablja premog, zemeljski plin, nafto ali biomaso, vključno z aplikacijami za steklo, proizvodnjo električne energije, predelavo ogljikovodikov, kompresorske postaje za zemeljski plin, minerale in industrijske kotle.

Opis

Lastnosti

Lancom 4 ponuja rešitev za prenosno analizo dimnih plinov, integrirano v kompaktno baterijsko enoto, ki lahko istočasno meri do osem plinov z devetimi ločenimi senzorji.

Ima preprosto postavitev in je enostaven za uporabo, Lancom 4 omogoča zelo natančno točkovno in polkontinuirano preskušanje plina, prilagodljivo najrazličnejšim aplikacijam. Zagotavlja, da vaša naprava v celoti izpolnjuje zahteve glede varnosti in emisij.

Prilagodljiva specifičnim meritvam plina in pogojem toka procesa, prožna sonda iz nerjavečega jekla odvzame vzorec plina. Napredne tehnike obdelave v realnem času zagotovijo zelo natančne izračune izgorevanja in emisij.

Lancom 4 je enostaven za servisiranje in vzdrževanje. Je idealna izbira za industrijo, ki uporablja premog, zemeljski plin, nafto ali biomaso. Primeren je za aplikacije s steklom, proizvodnjo električne energije ter predelavo ogljikovodikov.

VEČPILINSKA ANALIZA JE PREPROSTA

Vklopite Lancom 4 in bodite pripravljeni na merjenje v nekaj minutah. Z samodejno kalibracijo in neprekinjeno diagnostiko sistema, se ohranja odlična analitična zmogljivost skozi dolgo življenjsko dobo osemurnega polnjenja baterije.

VSE POMEMBNE MERITVE

Nadzirajo se vsi glavni dimni plini, vključno s kisikom, ogljikovim monoksidom (nizko, H2 kompenzirano, visoko), žveplovim dioksidom, dušikovim oksidom (NO in NO2), ogljikovim dioksidom, vodikovim sulfidom in ogljikovodiki. Standardna sonda je primerna za večino aplikacij in je na voljo v dolžinah od 0,3 m (1 ft) do 3 m (10 ft).

Za najzahtevnejše pogoje so na voljo sonde za visoko temperaturo in sonde DrySampler. Izbirne sonde Lancomu 4 omogočajo merjenje števila pik in hitrosti toka.

HITREJE DOLOČITE POSTOPKE

Podatki se prikažejo v intuitivnem večjezičnem vmesniku. Notranji zapisovalnik podatkov shrani vaše meritve za analizo, podatke pa lahko uvozite neposredno v katero koli preglednico ali pa si ogledate z brezplačnim sistemom zajemanja podatkov Insight, da boste lahko hitreje sprejemali odločitve o postopkih.

Lancom 4 je celovita analitična rešitev AMETEK Land za prenosne analize dimnih plinov.

Tehnične specifikacije

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji