Digitalni merilniki sile DFS3

Merilniki sile serije DFS3 so napredni, visoko funkcionalni digitalni merilniki sile, zasnovani za osnovne in kompleksne teste. Digitalni merilnik sile se uporablja za testiranje točke preloma in sile trenja, hkrati pa zagotavlja statistično analizo podatkov neposredno na zaslonu. Serija DFS3 je nova generacija digitalnih merilnikov sile in je zasnovan posebej za pomoč uporabnikom pri optimizaciji procesov in prihranku časa.

Opis

Lastnosti

Merilniki sile serije DFS3 so napredni, visoko funkcionalni digitalni merilniki sile, zasnovani za osnovne in kompleksne teste. Digitalni merilnik sile se uporablja za testiranje točke preloma in sile trenja, hkrati pa zagotavlja statistično analizo podatkov neposredno na zaslonu.

Serija DFS3 je nova generacija digitalnih merilnikov sile in je zasnovan posebej za pomoč uporabnikom pri optimizaciji procesov in prihranku časa.

Merilnik sile DFS3 je ergonomsko oblikovan in zagotavlja stabilen oprijem in enostavno montažo.

Digitalni merilniki sile ima velik, lahko berljiv barvni zaslon, ki poudari odčitane podatke in ikone za lažjo navigacijo. Robustna gumijasta tipkovnica zagotavlja delovanje z enim dotikom, ki ustreza prikazanim možnostim na zaslonu in vodi uporabnika med delovanjem.

Da bi uporabniku pomagali prihraniti čas, serija DFS3 ponuja testiranje funkcionalnosti nastavitve, samodejno shranjevanje rezultatov testiranja in izvoz podatkov za nadaljnjo analizo. Poleg tega merilniki sile ponujajo različne standardne funkcije merilnika kot so odčitavanje podatkov, povprečne obremenitve, točko preloma ter izpis rezultata kot PASS/FAIL itd.

DFS3 ima zaslon kateri se lahko zavrti za 180°, z možnostjo nastavljive jakosti osvetljenosti zaslona. Konfigurirate lahko tudi zvočne opozorilne tone tipk, menije in testne nastavitve. Funkcije je mogoče onemogočiti za potrebe operaterja z uporabo nastavitev PIN kode in zaklepanja domačega zaslona. Prikazani rezultati so lahko tudi »skriti« operaterju.

Vsi merilniki sile serije DFS3 so opremljeni z napredno programsko opremo ForceTest 3.0 software za nadaljnjo razširitev funkcionalnosti merilnikov.

Merilna natančnost je boljša od 0,1 % »fc« celotne skale.

Ključne značilnosti serije DFS3:

  • Preprost uporabniški vmesnik
  • Testiranje funkcionalnosti nastavitve
  • Zmogljivosti od 2,5 N do 2500 N
  • Hitrost vzorčenja podatkov 30 kHz
  • Izbirne merske enote (ozf, gf, lbf, kgf and N)
  • Izbirna zaščita z geslom za nastavitve merilnika
  • Robustna torba za merilnik sile

Programska oprema ForceTest 3.0, ki je enostavna za uporabo, je BREZPLAČNA ob nakupu digitalnega merilnika sile DFS serije 3.

Tukaj prenesite brezplačno preizkusno različico programske opreme ForceTest in izkusite, kako enostavna je za uporabo.

Tehnične specifikacije DFS3

Prenos

Povpraševanje

    Strinjam se s splošnimi pogoji